3 Mart 2010 Çarşamba

Şhht!



Ünlü bir internet sitesinde sanatçıların fobileri konulu bir yazı okudum. Ne kadar gerçek bilinmez ama bir kısmını oldukça komik buldum. Nicole Kidman kelebekten, Jennifer Love Hewitt karanlıktan korkarken, Uma Thurman’nın klostrofobisi varmış. Orlando Bloom domuzlardan, ünlü rapçi Eminem baykuşlardan, Carmen Electra denizden, Pamela Anderson gizemli olduğu gerekçesiyle aynalardan, Sarah Michelle Gellar ölümden, Madonna gök gürültüsünden, Johnny Depp palyaçolardan, Jennifer Aniston ve geçtiğimiz sene vefat eden ünlü şarkıcı Michael Jackson uçaktan korkan ünlülermiş.
Bu yazıyı okuduğumda, aklıma kardeşim geldi. Çünkü; o da Johnny Depp gibi palyaçoları sevmez. Aslında bu küçükken yaşadığı bir travmayla ilgili. Evet! Bir gün o küçükken, babam onu alıp tiyatroya gidiyor ve sahnedeki palyaço ona limon fırlatıyor. Bu durumda onu etkiliyor.
Tamam bir kısım şeylere fobimiz olabilir. Ama bunu dile getirmek ne kadar doğru? Dost var, düşman var değil mi? Birde korkularının esiri olanlar var ki; onlara hiç değinmiyorum!

2 yorum:

Dalgaları Aşmak dedi ki...

İlginçti :))O zaman Pamela Anderson'un lavabosunda ayna yok :)Her sabah korka korka yüz yıkamak hoş olmasa gerek:)

wimparella dedi ki...

Dabbeyi izlemiş olabilir bence :d